Fitneszközpont – AquaCity Poprad
Fitneszközpont
Építse és őrizze meg fittségét, egészségét és önbizalmát. Az AquaCity fitneszközpont tökéletes erre. Találhat súlyzós és kardiógépeket, futópadokat és evezőgépeket, hogy minden izmát megdolgoztassa. A látogatók elvárásait padsorok, súlyzók, egykaros gépek és egyszerű vezérlésű, modern kialakítású gépek is kielégítik. Tapasztalt oktatóink is rendelkezésre állnak, hogy segítsék és tanácsokkal lássák el Önt az edzés során. A kardió edzéssel szív- és érrendszeri erősítést, immunitást, zsírégetést, fittségnövelést és stresszcsökkentést érhet el.
Alakformáló eszközök – Vibra és Rollen
A Vibra egy olyan eszköz, amely egy rezgő platform alapján működik, amelyen keresztül az izmok összehúzódnak. A különböző izomcsoportok gyors összehúzódásának köszönhetően a gyakorlat mindössze 20 percet vesz igénybe, és rendkívül hatékony. Az eredmény a petyhüdt izmok feszesítése és erősítése, a bőr alatti zsír fokozott égetése vagy a cellulitisz eltüntetése.
A Rollen egy olyan kondíció-növelő gép, amely a test egyes részeit masszírozza, miközben aktív masszázzsal közvetlenül hat a bőr alatti zsírsejtekre. Ez egy olyan módszer, amely nem sebészeti beavatkozással hasítja és bontja le a zsírt. Rendszeres használatával jól formálható az alak, eltávolítható a narancsbőr és csökkenthető a masszírozott területek térfogata.
Edzések
Ha nincs kedve a vízbe szállni, de szeretné a testét jól kifárasztani, használja ki a fitneszközpont edzéseit. Egyéni edzéseket és gyakorlatokat szervezhet szakképzett edzőink egyikével. Választhat hatékony erőnléti edzéseket, köredzéseket, HIIT-et és más fitnesz- és kondicionáló edzéseket.