Céges rendezvények – AquaCity Poprad

Örömünkre szolgál, hogy sokéves tapasztalatunkkal hozzájárulhatunk különleges eseménye megszervezéséhez. Magas színvonalú szállást, kulináris élményeket, wellness- és gyógykezelést, nagy tapasztalatot kínálunk Önnek a vállalati rendezvények és események szervezésében, valamint különféle kiegészítő szolgáltatások széles skáláját kínáljuk. Egyedülálló, multifunkcionális kongresszusi létesítményeink modern technikai felszereltséggel és variálható elrendezéssel alkalmasak minden típusú vállalati és magánrendezvény lebonyolítására.

Képzések és kongresszusok

A kongresszusi teremben akár 350 fős rendezvények szervezésére is lehetőség van. A terem variálhatósága a beépített és kihúzható magasításon alapul. A multifunkcionális kongresszusi terem nemcsak a kongresszusi turizmus igényeit szolgálja ki (előadások, tréningek, bemutatók, konferenciák). Kisebb rendezvények lebonyolítására az I. és II. tárgyalóterem 30, illetve 60 fő befogadására alkalmas.

Sporttáborok

Kiváló és első osztályú feltételek egy fedél alatt. Az AquaCity Poprad az ideális sportedzés helyszíne a legjobb sportteljesítmény eléréséhez. A komplexum létesítményei verhetetlen feltételeket biztosítanak bármilyen sportcsapat vagy sporttábor számára, és különösen alkalmas bármilyen úszótábor és úszótábor, focitábor, jégkorong, tenisz és egyéb sporttáborok számára. Kényelmes szállás, szolgáltatások széles skálája, speciális étkezés a sportolók igényei szerint, valamint nagyszerű lehetőségek a regenerálódásra és a szabadidős tevékenységekre. Közelség a Magas-Tátrához, amely ideális hely a sportedzésekhez.

Céges partik és rendezvények

Kombinálja vállalati partiját pihenéssel és wellness-szel. Jutalmazza meg alkalmazottait, kollégáit vagy ügyfeleit, és készítsen számukra felejthetetlen vállalati partit. Verhetetlen kiszolgálás, csodálatos környezet, luxus wellness központ, termál Aquapark, finom ételek és még sok más …

Esküvők

Álmai esküvőjét tervezi? Bízzon bennünk, és hagyja, hogy megszervezzük felejthetetlen esküvőjét. Mondja ki az „IGEN”-t az AquaCity Poprad szállodákban.
Minimalista, glamour, kerti parti vagy hagyományos szlovák esküvő?

Medence bérlés

Ha eredeti rendezvényt, vállalati ünnepséget vagy nagyszerű bulit szeretne szervezni, válassza és bérelje ki exkluzív helyiségeink egyikét, és egyedülálló hangulatot tapasztal meg nagy adag eredetiséggel. Minden esemény velünk egyedi és megismételhetetlen. Jellemzője az ügyfelek igényeinek megfelelő tökéletes szervezet, amely biztosítja az egyes vállalatok arculatának erősítését. A gazdag tapasztalat, a professzionális csapat és az AquaCity Poprad érdekes helyiségei garantálják az összes cél teljesítését.