Blue Sapphire medencék – AquaCity Poprad

Blue Sapphire medencék

Beltéri termálmedence / egész évben • Hőmérséklet: 30°a 35°C • Mélység: 1,2m • Méretek: 26x22m

Egyik fő attrakciónk kéz a kézben jár az ökológiával. A Blue Sapphire ökológiai medencékről beszélünk. A 30-35 °C-os vízhőmérsékletű beltéri pihentető termálmedencék víz- és légmasszázsok, vízbuborékos nyugágyak és ülések, vízfüggönyök és vízsugarak, speciális fények a színterápiához – fénykezeléshez és egyéb attrakciók teljes skáláját kínálják. Az egész vízi világ energiáját az uszodák falán lévő fotovoltaikus cellák állítják elő. Ezenkívül az egész tér könnyű lézershow-val van felszerelve. A vetítést közvetlenül a 9 méteres vízfalon nézheti meg. Az élményt térhatású hangrendszer fokozza. Tehát nem kell sietni az AquaCity-ből. Minden este sötétedés után felejthetetlen hangulatot fog tapasztalni a lézershow-nak köszönhetően, amely a legfejlettebb lézerprojektorok bemutatója.

BLUE SAPPHIRE I

Az AquaCity Popradban való tartózkodás élmény. A négy különálló öböllel rendelkező fedett medence 35°C-os vízben nyújt kikapcsolódást. Relaxációs nyugágyak és víz alatti fúvókák is rendelkezésre állnak. Az esti hangulatot, pihenést és mentális jólétet színes fények fokozzák, amelyek szó szerint életre keltik a medencét.

BLUE SAPPHIRE II

Hűsítő fedett medence 30 °C-os vízhőmérséklettel. Az edzés és a váltakozó vízhőmérséklet erősíti az immunitást és az egészséget.

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad