Egészség- és szépségklinika – AquaCity Poprad

Interklinik Poprad – Több mint 25 éve nyújt színvonalon felüli szolgáltatásokat a plasztikai sebészet, az esztétikai bőrgyógyászat, a fogászat, a nőgyógyászat, az urológia, valamint az érsebészet és a fül-orr-gégészet területén. Professzionális szolgáltatásokat és egészségügyi ellátást kínál a lehető legmagasabb szinten. 2019 óta megnyitotta fiókját Poprádon, ahol az AquaCity Poprad üdülőhely széles szolgáltatási portfóliójának részévé vált. A bőrgyógyászat legjobb szakértői szépségápolási kezeléseket, fiatalító eljárásokat végeznek, de gondoskodnak az egészségről is, mindezt diszkréten és biztonságosan.

Esztétikai bőrgyógyászat

Az Interklinik Poprad esztétikai bőrgyógyászata segít megőrizni a fiatalos és természetes megjelenést, és lehetővé teszi, hogy hosszú ideig pihentnek tűnjön. A bőrfiatalításhoz, töltőanyagok felviteléhez széles körű eljárásokat kínálunk. Az esztétikai bőrgyógyászat foglalkozhat a ráncokkal, a bőrfiatalítással, a bőrhibákkal, a töltőanyag-technológiákkal, a sejtek megújulásával és még sok mással. Próbálja ki fiatalító kezeléseinket, és érje el, hogy úgy nézzen ki, mint az álmaiban.

Szakvizsgálatok

Kérjen időpontot szakkivizsgálásra. A MEDIREX GROUP-pal együttműködve 40 tesztcsomagot készítettünk az önfizetők számára.
A legkeresettebb vizsgákból csomagokat készítettünk Önnek, amelyeket áttekinthető kategóriákba rendeztünk. - Allergiák és intoleranciák, Férfi egészség, Betegségmegelőzés, Női egészség, Életmód

Kryocentrum

Terápiás és rehabilitációs módszer, amelynek története a múlt század 70-es és 80-as éveire nyúlik vissza. Az eljárás legfeljebb három percet foglal magában egy -120 ° C átlaghőmérsékletű kamrában, amelyet intenzív testmozgás követ - kineziterápia. Az orvosi felügyelet alatt ebben a kamrában való tartózkodás serkenti az enzimek és hormonok természetes termelését, amelyek elősegítik a gyógyulást, és "elindíthatják" az öngyógyulást és a regenerációt a szervezetben.

Szemklinika

Kulanga Szemklinika. A klinika fő szakmai fókuszai közé tartozik a diagnosztika és a kezelés. A retina betegség, a glaukóma, a szemfelszíni rendellenességek, allergiák, gyulladások, intraokuláris gyulladás stb. kezelésére összpontosít.