Výhľad na Tatry z jacuzzi, z ktorého vám padne sánka: Jedinečné privátne wellness V.I.P. Sky lounge na streche hotela Horizont****

12. júna 2017

MILUJEME WELLNESS / DENISA HOLIČOVÁ

Hotel Horizont**** Rezort v Starej Lesnej je vážne samé prekvapenie. Aj keď sme už cestou do tohto hotela mali od neho nejaké očakávania, tak ich hranice boli ďaleko prekročené. Počas jedného víkendu nás totiž hotel Horizont stihol ohúriť obrovským apartmánom s výhľadom na majestátne Vysoké Tatry, potom nám naservíroval parádny relax v hotelovom wellness s najlepšou thajskou masážou. A čerešnička na torte? Tou bol jeden z najkrajších výhľadov zo sauny a panoramatickej jacuzzi „na streche“ tohto hotela.

V.I.P. Sky lounge – privátne wellness s výhľadom, z ktorého budete hotoví

Turistika je podľa mňa fantastická vec. Ale úprimne – čo hovoríte na oddych s výhľadom na hory? Ja som rozhodne za. Pokiaľ počasie nie je úplne ideálne, alebo mám zrovna pocit, že leňochod je na chvíľu môj nevlastný brat, tak jediná turistika, na ktorú mám v Tatrách chuť, je túlať sa očami po tatranských štítoch pri rochnení sa v panoramatickej jacuzzi. Aj takáto vymoženosť je možná. Teda vlastne nielen možná, alebo úplne božská. Najmä vo V.I.P. Sky lounge v hoteli Horizont****.  V.I.P. Sky Lounge je na rozdiel od hotelového wellness, ktoré je otvorené počas otváracích hodín všetkým hosťom, prístupné len na objednávku na hotelovej recepcii. Rezervácia je na jednu hodinu, no tým, ktorým sa hodina zdá na romantiku s polovičkou či wellness párty s partičkou málo, môžu si privátny wellness s výhľadom rezervovať aj na dlhšie. Naša rezervácia tohto relaxačno- vyhliadkového labúža bola len na hodinku a na môj veru, bola to asi jediná chyba, na ktorú som vo V.I.P. Sky lounge narazila. Na druhej strane, aj takéto obmedzenie dáva tomuto wellness ešte väčší punc „luxusu“ a jedinečnosti. Skôr, než sme sa výťahom vyviezli na určené poschodie, tak sme si na recepcii vyzdvihli prístupové karty. Mimochodom, vstup do V.I.P. Sky lounge odporúčam rezervovať si čím skôr, pretože ide totiž celkom na dračku. A ani sa nedivím… Vybavení vstupnými kartami sme otvorili dvere do zóny V.I.P. Sky lounge. Málokedy nás niečo prekvapí, ale v prípade V.I.P. Sky lounge sa nám na tvári zjavil výraz „hmmm, tak to už hej“ . Zvedaví sme sa hneď vyrútili na veľkú slnečnú terasu a hybaj omrknúť tú slávnu vírivku. Už cestou po schodoch hore k nej nám bolo jasné, že to bude TOP-ka.  Na malú chvíľku sme jej však ešte odolali a vydali sa preskúmať zvyšok privátneho wellness. Nášmu bystrému oku neunikla ani fínska sauna taktiež s parádnymi výhľadom. Po ceste do nej na nás zamávala aj ovocno – syrovo – orechová misa s nealkoholickým mojitom čakajúcim na barovom pultíku. Potešili obe.

Koľko stojí relax s výhľadom vo V.I.P. Sky lounge hotela Horizont****

Skôr než sa dostaneme k cene, dovolím si toto wellness označiť za skutočne zážitkové. Za cenu 100€  na jednu hodinu sem asi na pravidelné, niekoľkohodinové saunovanie chodiť nebudete, no ak túžite zažiť niečo unikátne a dopriať si trochu luxusu privátneho wellness, tak V.I.P. Sky lounge vás určite nesklame. Výhľad z jacuzzi široko, ďaleko aj vysoko nás doslova fascinoval a preto tento wellness zážitok určite odporúčame