Talianske hviezdy Ricchi e Poveri zažiaria na narodeninovej party AquaCity Poprad

6. júna 2014

JÚN 2014 / TOPKY

V najlepšom aquaparku pod Tatrami sa chystá narodeninové otvorenie letnej sezóny. Desaťročnici AquaCity Poprad prídu 20. júna tohto roku zablahoželať aj talianske hudobné hviezdy 80-tych rokov Ricchi E Poveri.

Rodičia takých slávnych hitov ako sú Sarà perché ti amo, M’Innamoro Di Te alebo Ciao Italy vystúpia na piesočnej pláži vo vonkajšom areáli AquaCity o 19.30 tatranského času. Neopakovateľný koncert si môžu návštevníci užiť aj v karibskom bare na pláži, obklopení nádhernými pieskovými sochami. „Koncertom známych hviezd finišujú talianske dni v Poprade Viva Italia. AquaCity sa na jeden deň zmení na talianske Bibione alebo San Remo, kde Ricchi e Poveri dlhoročne hviezdili.

Nadšenci talianskej hudby si môžu lístky kúpiť priamo v AquaCity Poprad, ľudia zo vzdialených kútov Slovenska môžu využiť Ticketportal. AquaCity Poprad je ale hlavne o zábave a vode, počas narodeninového dňa vyšlo „akváčko“ v ústrety deťom do 12 rokov a seniorom nad 60 rokov. Pre nich bude kúpanie iba za jedno symbolické euro. Darčeky od AquaCity Poprad nebudú mať konca. Obyvatelia mesta sa v slávnostný deň dočkajú otvorenia City pláže, ktorá bude otvorená každý deň od 17. do 22. hodiny. „Na City pláži čaká všetkých horúci morský piesok, karibský bar, ležadlá a slnečníky, kde si počkáte na večerný program. Ak niekedy v Poprade aj bola nuda, tak definitívne skončila, na všetkých čaká vodopád atrakcií a aktivít. A to všetko iba tri eurá!“

Takto si môže zábavy chtivý návštevník vybrať, čo mu ulahodí najviac. Môže sa venovať FUN ZÓNE s detskými ihriskami, nafukovadlami a adrenalínovou zábavou alebo uprednostní SPORT ZÓNU – tu nájde ihriská na plážový volejbal a futbal či fitness stroje. V CHILL OUT ZÓNE nájde Karibik s morským pieskom a barom plným exotických drinkov. Samozrejmosť je prístupné wifi, za príplatok si môžete zabezpečiť vstup na fantastické bazény AquaCity Poprad. Druhá polovica júna bude v Poprade iskriť programom a dúhou plnou zábavy, stačí sa len naštartovať a zamieriť smer AquaCity Poprad!