Nové wellness centrum v AquaCity Poprad láka ohňom, vodou a unikátnymi novinkami

15. februára 2015

FEBRUÁR 2015 / DROMEDAR / ZOZNAM /

Poprad – Do sveta slovenského wellnesu sa onedlho zapíše výrazným a nezmazateľným spôsobom nové Fire & Water Wellness & Spa v Mekke slovenského relaxu – v AquaCity Poprad. Už 5.2.2015 sa otvorila prvá etapa najväčšieho dvojpodlažného wellness centra v strednej Európe a 2.4.2015 sa začne druhá etapa.
Na ploche takmer 1600 štvorcových metrov nájde človek bažiaci po výnimočnej úrovni relaxu vitálny svet, v ktorom na seba narážajú kontrasty a protiklady v znamení zemských živlov ohňa a vody. Tieto živly sa stanú symbolmi wellnes centra, ktoré je rozdelené na privátnu a party zónu. Chceme dať ľuďom niečo výnimočné, čo by potešilo ich ducha aj ich telo. Neuspokojíme sa s bežným štandardom, vo wellness službách  sme predsa na Slovensku priekopníci. Preto je nové wellness centrum skutočnou raritou.“
V ponukovom lístku Fire & Water Wellness & Spa figurujú rôzne druhy sáun a inhalačných miestností, vírivky, odpočivárne s vodnými posteľami, nechýba ani privátna zóna. „Skutočnou chuťovkou je ceremoniálna sauna. V okolitých krajinách si saunovanie vychutnávajú ako rituál, ktorý má svoje pravidlá. Náš ceremoniár osvieži vzduch v saune mnohými arómami, vaša pokožka precíti príliv horúceho vzduch, dožičíme jej aj rôzne liečivé balzamy, med, soľné peelingy alebo telové mlieka. V ceremoniálnej saune precítite relax omnoho výraznejšie ako ho poznáte doteraz.“

Koho nenadchne soľná, mentolová, suchá ani infra sauna, môže svoje nároky schladiť v ľadovej jaskyni alebo sa venovať iným pôžitkom. Vo Fire & Water Wellness & Spa nájdete unikátny štrnásť metrov dlhý Vital Bar s trendovou ponukou kokteilov a jedál. „Sme si vedomí toho, že niečo obdobné na Slovensku nenájdete. Presne to bolo našim zámerom. Chceme dokonalý relax, nie polovičné riešenia. V novom Fire & Water Wellness & Spa Vás čakajú netradičné prekvapenia, preto neváhajte a nechajte svoju únavu v AquaCity Poprad.