Krásky z Miss Supranational sú vo Vysokých Tatrách: Pozrite sa na tie postavičky!

15. novembra 2016

NOVEMBER 2016 / ZENSKY WEB /

Miss Supranational 2016, svetová súťaž krásy so zastúpením 71 krajín sveta, sa prvý krát koná v dvoch krajinách – v Poľsku a na Slovensku. V týchto dňoch absolvujú sústredenie finalistky tejto súťaže vo Vysokých Tatrách, v hoteli Horizont Resort.
Z Varšavy pricestovali krásky už v nedeľu a na Slovensku sa zdržia viac ako týždeň. Medzi nimi je aj slovenská favoritka a reprezentantka povestnej slovenskej krásy žien – Lenka Tekeljaková, II.vicemiss Slovensko a EVA Miss Sympatia 2016. Finalistky navštívili aj malebné mesto Poprad a v podhorí Vysokých Tatier kde v AquaCity Poprad absolvujú časť svojho sústredenia a prípravy na slávnostný finálový galavečer.  “Je skvelé, že sa Miss Supranational koná naraz v oboch krajinách a my sme radi, že máme Slovenskú republiku ako hostiteľskú krajinu. Radi by sme poďakovali Regiónu Vysoké Tatry a rezortu AquaCity Poprad, ktorí privítali naše súťažiace počas svojej návštevy na Slovensku, “poznamenal organizátor súťaže Gerhard Parzutka von Lipinski.
Sprievod vedie minuloročná víťazka  Miss Supranational 2015 Stephania Stegman, modelka a herečka, a sprevádzajú ju súťažiace z celého sveta. ,,Na Slovensku sa dievčatá cítia vynikajúco, pre niektoré z nich je to premiéra v tejto časti Európy vôbec, dokonca niektoré z nich prvýkrát videli sneh!,, poodhaľujú pozadie súťaže partneri z AquaCity Poprad.  Je to fantastická reklama pre Slovensko a Vysoké Tatry, ktorá zaplavila nielen sociálne siete a internet, a veríme, že tento projekt bude mať trvanlivosť a aj týmto spôsobom  odprezentujeme krásne Vysoké Tatry a Poprad na svetovej mape. Sústredenie je pre dievčatá veľmi náročné, od rána do večera majú nabitý program, napriek tomu sú však stále plné energie a usmievajú sa. Je sa na čo pozerať, konštatujú v hoteli Horizont Resort v Starej Lesnej, kde sú finalistky ubytované. Finále sa uskutoční 2. decembra 2016 v kúpeľnom meste Krynica Zdrój, Poľsko, a bude to galavečer plný módy, zábavy a s veľkolepým televíznym sprievodom. Finalistky sa na Slovensku zdržia do 30.novembra.

Aj ženy si prídu  na svoje, pretože súťaž Mister Supranational, tentokrát za účasti cca 40 krajín z celého sveta, takisto zavíta do Popradu, už budúcu nedeľu 27.11. Najkrajší muži z celého sveta navštívia na pár dní Poprad, Vysoké Tatry a Slovensko pred finále mužskej súťaže, ktorá sa koná hneď po finálovom večeri Miss.