AquaCity Poprad je výbornou voľbou aj pre dámy: 6 krokov k dokonalosti

7. februára 2016

FEBRUÁR 2016 / PLUSKA

Chcete sa cítiť ako znovuzrodená? Tak neváhajte a navštívte AquaCity Poprad. Stačí 6 krokov, aby ste zažili chvíle, z ktorých budete dlho čerpať energiu do náročných dní.

1. Elegantný príchod
Dáma sa zásadne ubytuje v dobrom hoteli. Pod Tatrami na vás čaká štvorhviezdičkový Mountain View alebo trojhviezdičkové hotely Seasons či Riverside. Znamenajú komfort s dokonalými službami.

2. Wellnes ničí starosti
Novinkou je Fire & Water Wellness & Spa centrum v štýle ohňa a vody, s množstvom upokojujúcich a relaxačných procedúr. V Ceremoniálnej saune odborník predstaví saunový rituál. Spojenie arómoterapie a parnej sauny ponúka Smaragdové tajomstvo. Eukalyptová sauna so smaragdovými efektmi v stenách je zahalená tajomstvom predkov. V modernej tatranskej infrasaune sa príjemne prehrejete.

3. Elixír rozkoší
Po saune vás čaká bazén pre ľadové medvede a cesta do rajskej Paradise jacuzzi. Vírivka pre osem ľudí osvieži telo, šampanské a jahody zasa myseľ. Podobne ako Wellness oáza pokoja a osvieženia, teda oddychové miestnosti s biokozubmi. Úžasne zrelaxujete v Tajomnej lagúne, v súkromnom bazéne s hydromasážnymi atrakciami.

4. Dajte šancu kráse
Pobyt v kryokomore vypína pokožku, omladzuje, osviežuje a vďaka hormónu endorfínu, ktorý produkujete pri terapii, aj zlepšuje náladu. Pomáha odstraňovať celulitídu, posilňuje odolnosť a kvalitu pokožky.

5. Zabávajte sa
Animačný tím, množstvo súťaží a športových turnajov sú zárukou skvelého dňa. Vo vonkajších bazénoch, Mayskej pyramíde a v bazénoch Blue Sapphire a Treasure Island si môžete dopriať vodný aerobik.

6. Láska je plná chutí
Reštaurácia High Tatras ponúka chutné a zdravé pokrmy. Príjemné posedenie ponúkajú aj bary: nový Lighthouse Fresh bar s prímorskou atmosférou majáka, Cafe & wine bar s lahodnými kávami a kvalitnými vínami, loby bar alebo unikátne vodné bary v bazénoch Blue Diamond a Blue Sapphire.