Wellness pohoda ve scenérii Vysokých Tater!

8. ledna 2020

Zavítejte do tatranského resortu, který je pověstný komfortními službami a nekonečnými možnostmi zábavy. Nejen malé děti si užijí ve vnitřních a vnějších bazénech a na tobogánech. Sauny, masáže, laser show, gastronomické i sportovní zážitky, ale také prostory pro kongresy a firemní akce. To vše a ještě mnohem více je spojeno s AquaCity Poprad.

Synonymum pro komfort

Unikátní letovisko AquaCity Poprad založil Jan Telenský. Podnikatel z Československa je významným člověkem v obchodním světě, ale nejvíce mu záleží na spokojenosti lidí. Není divu, že jsou wellness pobyty nezapomenutelné pro malé i velké výletníky. Prostory resortu jsou jako stvořené pro romantické chvilky, rodinné radovánky i firemní akce. Klíčovými částmi jsou aquapark, plně vybavené wellness centrum, kryocentrum, ale také sportovní a zábavní sekce.

Vodní ráj – krůček od štěstí

Aquapark AquaCity Poprad je složen z 13 venkovních a vnitřních bazénů, 350 vodních atrakcí, šílených tobogánů, dětských koutků s hlídáním a zábavních hřišť. Děti si užijí velkou zábavu při animačních programech, také v bazénech u 3D laser show. Díky své rozloze 1 600 m² je letovisko největší wellness na Slovensku, a navíc se může pochlubit ekologickým provozem. Za to si samozřejmě zasloužilo spoustu ocenění. Jako zamilované hrdličky můžete tokat v zátoce lásky, sněžné jeskyni anebo ve vířivce.

Interklinik Poprad

Neztrácejte čas a nechte se zkrášlit špičkovými lékaři Interklinik Poprad, a to v oblasti chirurgie, estetické dermatologie, gynekologie či stomatologie. Věhlasná klinika funguje více než 25 let, což je záruka spokojenosti, profesionality a dokonale odvedené práce.

Darujte svým blízkým radost a překvapte je wellness pobytem v jednom ze čtyřhvězdičkových hotelů pod vrcholky Vysokých Tater!