WELLNESS DOVOLENÁ S DĚTMI? V AQUACITY POPRAD ŽÁDNÝ PROBLÉM!

3. května 2019

Trávit dovolenou s dětmi bývá úžasné. Horší už je vybrat pěkné místo a program, který by bavil jak dospělé, tak i ratolesti. Máme pro vás tip. Zavítejte do AquaCity Poprad pod Vysokými Tatrami.

Vodní radovánky pro rodiče i děti

O příznivých účincích termální vody jistě víte. Její vliv pocítí vaše pokožka, kardiovaskulární systém, metabolismus i nervový a svalový systém. Výhody termální vody si můžete dosyta užít v plaveckém, sedacím a relaxačním bazénu. Příjemnou teplotou vody, ale i atmosférou vás uchvátí luxusní bazény Blue Diamond I. a II. O co jde? O podvodní světla a nápojový bar u bazénu či přímo v něm. Děti pro změnu nevyjdou z úžasu při pohledu na bazén Treasure Island – Ostrov pokladů. Slaná voda, ztroskotaná loď, skluzavky, nebo třeba setkání s živými rybkami a leguány.

Nuda v celkem 13 bazénech s více než 350 atrakcemi jednoduše nehrozí. Přes den vpusťte do žil adrenalin jízdou na tobogánech Černá díra, Twister nebo na příznačně pojmenovaném tobogánu Kamikatze. Večer se nechte okouzlit laserovou show. Animace 3D obrazů, projekce na 9 metrů vysokou vodní stěnu a prostorový audio systém. To vše za doprovodu hudby.

Největší wellness na Slovensku

A kde je slibovaný odpočinek a relaxace pro vás, znavené rodiče, říkáte si? AquaCity Poprad představuje největší wellness centrum na Slovensku vůbec. Je rozděleno na privátní a párty zónu. Sauny – parní, ceremoniální, solná, mentolová, suchá a infra. Ledová jeskyně, vířivky, solárium, masáže, spa procedury a samozřejmě wellness bar. A ještě jedna specialitka. Kryocentrum, komora s teplotou až – 120 °C, kde během maximálně tříminutového pobytu nastartujete tvorbu enzymů a hormonů stojící za vaším zdravím a regenerací těla. Děti zatím necháte v jednom z dětských koutků pod odborným dohledem. Proč čekat až na letní dovolenou? Wellness pobyty si můžete objednat už teď.

Kdo za slovenským rájem stojí?

Jan Telenský je ten, co založil v roce 2004 AquaCity Poprad v podhůří Vysokých Tater. Chtěl nejen prostor, kde by rodiny s dětmi trávily volné chvíle plné zábavy, relaxace a odpočinku. Usiloval o místo ohleduplné vůči přírodě. A podařilo se. Na důkaz toho získal ekologicky šetrný resort několik mezinárodních ocenění, mimo jiné třeba Zelený globus či Zelené jablko.

Wellness dovolená s dětmi? V Aquacity Poprad žádný problém!