Užijte si skvělou zábavu v AquaCity Poprad

8. ledna 2020

Dlouho jste nikde s rodinou nebyli a přemýšlíte, kam byste mohli vyrazit? Co takhle obrovský vodní ráj pod Tatrami, kde se budou bavit všichni bez rozdílu věku?

Zábava pro děti, relax pro rodiče

AquaCity Poprad je aquapark a největší wellness centrum na Slovensku, které dokáže poskytnout zábavu pro každého bez rozdílu věku. Naleznete zde velké bazény společně s tobogány, různé dětské atrakce, a navíc se můžete zúčastnit animačních programů. Zkrátka ideální pro malé i velké děti, co milují vodní radovánky. Rodiče zase jistě ocení venkovní termální bazény s obsahem více než 20 minerálů s pozitivními účinky na lidský organismus.
Na své si zde určitě přijdou také bezdětné páry, jež mohou navštívit speciální wellness pobyty a užít si dokonalý relax pro tělo i mysl. Kromě toho je AquaCity Poprad výborným místem pro všechny milovníky ekologie. Díky jeho produkci téměř nulových emisí vyhrál tento ekologický resort řadu ocenění, jako například Green Globe, anebo Green Apple Award.

Zkrášlete se na Interklinik Poprad

O tom, že je pobyt v tomto resortu plném vodní zábavy a odpočinku blahodárný, není pochyb. Za tímto velkým komplexem stojí pan Jan Telenský, který i přes velké překážky, co mu život už dětských let stavěl do cesty, dokázal vybudovat kromě ekologicky šetrného resortu AquaCity Poprad mnoho dalšího. Vlastní nemovitosti napříč po Evropě a stále se snaží posouvat někam dál. Dlouhá léta zastává názor, že důchod je pouze stav mysli.
Dále svoji návštěvu v Popradu můžete spojit také se zkrášlujícími procedurami na Interklinik Poprad. Klinika se už 25 let věnuje estetické medicíně a v roce 2019 se stala nedílnou součástí portfolia AquaCity Poprad. Klienti tak nyní mají možnost spojit svůj estetický zákrok společně s příjemným zážitkem v tamním resortu. Jedná se o špičkové pracoviště, kde máte možnost podstoupit vše od zvětšení rtů až po různé omlazovací procedury.