Do Tater za lyžováním a dováděním v aquaparku

18. ledna 2017

Pokud usilovně přemýšlíte nad tím, kam vyrazit s rodinou nebo partou přátel, můžete s tím přestat. Máme pro vás perfektní tip na místo, kde na vás čeká pořádná porce zábavy i relaxace. Co byste řekli na výlet směrem na východ? Ve slovenském městě Poprad ležícím pod Tatrami se nachází ráj všech milovníků vody. Bazény s teplou, geotermální vodou, množstvím klouzaček, tobogánů a dalších atrakcí najdete ve známém aquaparku Aquacity. Ať už do populárního střediska zamíříte za aktivním odpočinkem, dostatkem aktivního vyžití, nebo za nevšedními zážitky v jednom z nejluxusnějších wellness na Slovensku, nebudete litovat!

Proč strávit dovolenou právě v Aquacity?

Slovenský aquapark AquaCity láká turisty na nespočet nevšedních atrakcí. K dominantám patří dvojice bazénů Blue Diamond a Blue Sapphire, které nabízí nezapomenutelné koupání v rytmu zvukových a světelných efektů, tryskové masáže a dechberoucí laserové show.

Tím však výčet lákadel teprve začíná. Za pozornost stojí široké spektrum lázeňských procedur v komplexu Vitální svět. Ve stylových relaxačních a inhalačních místnostech, soláriu, sauně a sněhové jeskyni stoprocentně načerpáte nové síly.

Na své si přijdou také milovníci masáží. Stačí zavítat do masážního centra a vybrat si některou z mnoha druhů technik. Pro profesionální maséry jsou klasické i netradiční masáže každodenní rutinou a zvládají je bravurně. V nabídce nechybí ani exotická thajská masáž, jejímž cílem je odblokování energetických drah. Samozřejmostí jsou také špičkové moderní technologie – například bioproton nebo lymfodrenáž.

Nekonečný vír skvělé zábavy a tatranské lyžování

Až se dostatečně zrelaxujete, nic vám nezabrání v pořádné jízdě v místních barech a restauracích. Mladší ročníky nesmí vynechat tématické party večery v nedalekém Humno Music Pub v Tatranskej Lomnici.

Dovolenou na Slovensku si užijete o to víc, vyberete-li si za své útočiště nejmodernější čtyřhvězdičkový hotel s wellness Horizont Resort. A pozor, během pobytu byste neměli vynechat ani lyžování v Tatrách – byla by přece škoda, být tak blízko od vyhlášených sjezdovek a nechat doma lyže ležet ladem…