Na Slovensku mají aquapark, který vás ohromí

21. června 2016

Léto je tady a s ním i čas dovolených. Pokud preferujete pobyt u vody, ale zároveň máte raději křišťálově čisté bazény, spíše než rybníky a přehrady, máme pro vás perfektní tip. Sbalte si jen to nejnutnější a vezměte s sebou partu nejlepších přátel. Případně celou rodinu i s dětmi, protože v AquaCity Poprad nikdo nezažije nudu. Vyhlášený aquapark na Slovensku se nachází ve městě Poprad v Prešovském kraji. Zahraniční turisty láká širokým spektrem teplých, geotermálních plaveckých a relaxačních bazénů s úžasnými atrakcemi.

V AquaCity se nudit nebudete, ale s jedním problémem se přeci jen potýkat budete. Není snadné se rozhodnout, njakým způsobem trávit čas. Slovenský aquapark toho nabízí až příliš, ostatně posuďte sama…

Menší děti (a dospělí samozřejmě také) se vyřádí na tobogánech a skluzavkách. Zdejší animátoři navíc provozují školku s pestrým programem, což ocení každý rodič, který si chce od svých ratolestí alespoň na chvíli odpočinout.

K nejimpozantnějším bazénům patří Blue Diamond a Blue Sapphire se světelnými a zvukovými efekty, laserovou show a masážními tryskami. Pořádnou porci relaxace servíruje také lázeňský komplex Vitální svět s relaxačními a inhalačními místnostmi, soláriem a kombinací sauny se sněhovou jeskyní. Wellness Slovensko je na velmi vysoké úrovni.

Za zmínku stojí i široké spektrum masáží v masážním centru. Klasické i nevšední masáže vás dostanou do správného rozpoložení. Jistě vás potěší anticelulitidní masáž, lymfodrenáž a bioproton. K nejintenzivnějším zážitkům však bezesporu patří thajská masáž.

Ubytování v Tatrách je neméně luxusní. V komplexu se nachází tříhvězdičkové hotely AquaCity Seasons a Hotel Riverside. Nejnáročnější návštěvníci se mohou ubytovat ve čtyřhvězdičkovém hotelu Mountain View s výhledem na Vysoké Tatry.

V aquaparku AquaCity to zkrátka žije. Vodní atrakce, relaxace, ale také skvělé jídlo ve vyhlášených restauracích a spousta zábavy v barech. To si nemůžete nechat ujít!