Kam vyrazit v zimě na výlet? Zábavu si užijete v Aquacity Poprad

8. ledna 2020

Neradi sedíte doma, ale v zimě pořádně nevíte, co dělat a kam vyrazit? Máme pro vás skvělý tip. Vyrazte za relaxací i pořádnou zábavou na Slovensko do AquaCity Poprad. Odvezete si domů zážitky, na které jen tak nezapomenete.

Tolik bazénu a atrakcí jen tak neuvidíte

AquaCity Poprad nabízí návštěvníkům velké množství plaveckých i rekreačních bazénů. Nejteplejší termální bazény mají teplotu až 35 stupňů. Dokonale v nich zrelaxujete a zapomenete na starosti všedních dní. Odpočinek si užijete také při kryoterapii, fish terapii, na masážích nebo v sauně.

O zábavu se postarají tobogány, laser show a další skvělé atrakce. Čas strávený v AquaCity Poprad vám velmi rychle uteče. I když je možné přijet jen na jeden den a večer odjet spokojení domů, doporučujeme vám vybrat si mezi wellness pobyty a zdržet se delší dobu. Pobyt v bazénech můžete vystřídat procházkou ve Vysokých Tatrách.

Interklinik Poprad

Součástí AquaCity Poprad je nově otevřená klinika Interklinik Poprad. Postarají se v ní o vaše zdraví a vaši krásu. V nabízených službách najdete třeba laserové odstranění žilek na tvářích, chemický peeling nebo botulotoxín.

S ohledem na životní prostředí

Možná si říkáte, že tak obrovské aquacentrum musí nesmírně zatěžovat prostředí. V některých případech to zřejmě platí, ale AquaCity Poprad dělá všechno proto, aby byl dopad na životní prostředí minimální. Resort zapadá do horské krajiny a bere na ni ohled. Produkce emisí je téměř nulová, takže v okolí zůstává svěží horský vzduch.

Stejně tak spotřeba elektrické energie je značně omezena. Místo ní se využívá systém, který pracuje s geotermální vodou a sluncem. Za ekologii dostalo aquacentrum několik ocenění: Green globe, Green Apple Award, World travel Award a Hotel roku. Snad se inspirují i další aquaparky, abychom si mohli vodní dobrodružství užívat bez výčitek.

Za vznikem AquaCity Poprad stojí Jan Telenský. Jeho cílem je zajišťovat zákazníkům maximální prestiž. Mimo aquaparku provozuje též několik slovenských hotelů.

Kam vyrazit v zimě na výlet? Zábavu si užijete v Aquacity Poprad