Co nabízí wellness centrum AquaCity Poprad? Romantiku, zábavu i relaxaci pod Tatrami!

8. ledna 2020

Pokud hledáte místo pro strávení rodinné dovolené, které by bylo zároveň romantické, vsaďte na AquaCity Poprad. Relaxační resort splní požadavky nenáročnějšího návštěvníka. Na své si zde přijdou rodiny s malými dětmi, zamilované páry, ale také party přátel prahnoucí po nezapomenutelných zážitcích.

Nechte se zlákat luxusem

Unikátní letovisko je největší wellness na Slovensku. Pyšní se aquaparkem s 13 vnějšími a vnitřními bazény, tobogány, zábavnými lákadly i komfortním wellness centrem. To vše v dechberoucí k přírodě Vysokých Tater.

Interklinik Poprad

Nedílnou součástí resortu je Interklinik Poprad neboli klinika krásy a zdraví. Špičkoví lékaři zdokonalí vaše křivky, pleť, chrup a další problémové partie. Domů se vrátíte sebevědomí, skoro jako znovuzrození.

Na co se v tatranském ráji těšit?

Určitě vás zaujme, že je AquaCity Poprad ekologickým letoviskem, díky čemuž vyhrál i četná ocenění. Není divu, že nadchne všechny generace milovníků odpočinkových aktivit, zábavných atrakcí i přírody. Samozřejmostí je přepychové ubytování v hotelech, wellness pobyty na míru, sportovní činnosti, vodní svět, animační programy pro děti i laser show. Tento výčet je pouze malou ochutnávkou! S myšlenkou založení přišel československý rodák Jan Telenský a právě díky němu nabraly wellness pobyty jiný rozměr. Úspěšný podnikatel vytváří pouze projekty, které jej obohacují a zároveň přinášejí lidem radost.

Co je prostě nejlepší?

Jen si představte romantiku s miláčkem v bublinkové koupeli! Zajdete si na masáže, okusíte delikatesy šéfkuchaře, provětráte se na procházce panenskou přírodou a ukotvíte v luxusním hotelovém pokoji. Ani rodiny s malými dětmi nepřijdou zkrátka. Největší wellness a spa na Slovensku uhrane hlídanými koutky pro děti, animačními programy, 3D laser show v bazénech a vodním světem.

Navštivte AquaCity a vyzkoušejte třeba kryoterapii, sílu termální vody, zkrášlující procedury i nespočet saun, vířivek, zátoku lásku a jedinečnou sněžnou jeskyni!