AquaCity Poprad: Jedinečný aquapark na Slovensku

21. června 2016

Slíbili jste svým nejbližším, že je vezmete na nezapomenutelné místo, ale zatím jen nerozhodně bloudíte po mapě? Chcete-li se svou rodinou zažít spoustu zábavy a relaxace, vydejte se na východní Slovensko. Ve městě Poprad, které se nachází pod Tatrami v Prešovském kraji, najdete ráj s teplými, geotermálními plaveckými a relaxačními bazény s klouzačkami, tobogány a dalšími atrakcemi nejen pro děti. AquaCity je luxusní aquapark a wellness na Slovensku, kde si na své přijde mladší i starší generace.

AquaCity nabízí nespočet lákadel. Například dvojici důmyslně navržených bazénů Blue Diamond a Blue Sapphire se zvukovými a světelnými efekty, soustavou masážních trysek a laserovou show.

Skvělou volbou je návštěva lázeňského komplexu Vitální svět, ve kterém se nachází stylové inhalační a relaxační místnosti, sněhová jeskyně, solárium a sauny.

Když zatoužíte po masáži, jednoduše si vyberete v masážím centru tu „správnou“ techniku. Zkušení maséři ovládají klasické i méně tradiční masáže. Na seznamu nechybí ani populární lymfodrenáž, bioproton a anticelulitidní masáž. Příznivci prastarých technik jistě nepohrdnou thajskou masáží, jejíž podstatou je uvolnění energetických drah.

V AquaCity na nudu není čas. O zábavu se starají animátoři, kteří provozují i dětskou školku s bohatým programem. Milovníci dobrého jídla a pití zase ocení přítomnost vyhlášených restaurací a barů. Nejen mladí lidé tráví večery v klubu Humno Music Pub v Tatranskej Lomnici, kde se pravidelně konají tématické párty večery.

Aquapark na Slovensku toho nabízí ještě mnohem více. Ubytování ve tří nebo čtyřhvězdičkových hotelích ve vás zanechá ten nejlepší dojem. Ať už do AquaCity zamíříte s partou přátel, rodinou nebo jen s partnerem, nebudete litovat! Další informace a fotogalerii najdete na www.aquacity.sk.